T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DÜZCE / MERKEZ - Düzce Halk Eğitimi Merkezi

Düzce Halk Eğitimi Merkezi'nden Gazze'ye Duyarlılık Örneği

Düzce Halk Eğitimi Merkezi, öğrencileri, usta öğreticileri ve öğretmenleriyle bir araya gelerek Gazze için anlamlı bir yardım kampanyasına imza attı. Kursiyerler, usta öğreticiler ve öğretmenler, Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için giyim eşyaları, pijama takımları, uyku tulumları ve benzeri ihtiyaçları karşılamak üzere kolları sıvadı.

Malzemeleri kendi imkanlarıyla temin eden ve özveriyle çalışan katılımcılar, Halk Eğitimi Merkezi binasında buluştular ve Gazze'ye gönderilmek üzere özenle dikilmiş ürünleri kolileyerek merkeze getirdiler. Bu güzel ve anlamlı hareket, merkezin duvarlarını insan sevgisi ve yardımlaşma ruhuyla doldurdu.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Can, bu duyarlı davranış için tüm kursiyerlere, öğretmenlere ve usta öğreticilere teşekkür etti. Can, "Gazze için gerçekleştirdiğimiz bu yardım kampanyası, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve usta öğreticilerimizin insanlık sevgisi ve yardımlaşma duygularını bir kez daha ortaya koydu. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri, toplumumuzun birlik ve beraberlik içinde daha da güçlenmesine katkı sağlıyor" dedi.

Merkez, bu tür duyarlılık projelerine devam etme kararlılığını sürdürüyor ve gelecekte de benzer etkinliklere destek vermeye devam edeceğini açıkladı.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.02.2024 - Güncelleme: 05.02.2024 09:47 - Görüntülenme: 81
  Beğen | 0  kişi beğendi