T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DÜZCE / MERKEZ - Düzce Halk Eğitimi Merkezi

Düzce Halk Eğitimi Merkezi olarak Kızılay'a Kan Bağışı Desteğinde bulunduk.

Düzce Halk Eğitimi Merkezi ve Türk Kızılayı iş birliğinde düzenlenen kan bağışı etkinliği, büyük ilgi gördü. Halk Eğitimi Merkezi binası önünde gerçekleştirilen etkinliğe, yaklaşık 50 vatandaş katılım sağladı.

Kan bağışı kampanyası, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Can liderliğinde gerçekleşti. Hüseyin Can'ın yanı sıra, Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri, usta öğreticiler ve kursiyerler de etkinliğe destek veren isimler arasındaydı.

Kan bağışının önemi ve toplum sağlığına olan katkıları konusunda bilgilendirme yapılan etkinlik, hem vatandaşların hem de eğitim camiasının yoğun ilgisiyle karşılandı. Kan bağışında bulunan katılımcılara teşekkür eden Hüseyin Can, "Bu tür etkinliklerle toplumumuzun sağlığına önemli bir katkıda bulunuyoruz. Kan bağışının hayati önemi unutulmamalıdır" dedi.

Düzce Halk Eğitimi Merkezi ve Türk Kızılayı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen bu etkinlikle, kan bağışının önemine dikkat çekmeyi ve toplumun bu konuda duyarlılığını artırmayı hedefledi. Etkinlik, katılımcıların sağlığa duyarlılığını ve dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.02.2024 - Güncelleme: 05.02.2024 09:29 - Görüntülenme: 56
  Beğen | 0  kişi beğendi